دكتر محمد عباسي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: فراورده هاي تشخيصي كيت كه به عنوان "روش سريع تشخيصي" در برخي شركت ها و داروخانه ها به صورت غير مجاز به فروش مي رسد، نبايد در آزمايشگاه هاي تشخيص طبي مورد استفاده قرار گيرند.
وي ادامه داد: اين كيت هاي تشخيصي كه هم اكنون به صورت غير مجاز به فروش مي رسد شامل آزمايش هاي سنجش قند خون با دستگاه توسط ديگران و يا نوار كه معمولا توسط خود بيماران و يا آزمايش هاي تحقيقي، تشخيصي وغربالگري انجام مي شود، است.
رئيس آزمايشگاه سلامت وزارت بهداشت و درمان گفت: هم اكنون كميته اي متشكل از كارشناسان و متخصصان در مركز تحقيقات آزمايشگاه هاي رفرانس تشكيل شده است تا كيت هاي موجود را مورد بررسي قرار داده و به ارزيابي كيفي آنها بپردازد.
وي ادامه داد: اين كميته پس از بررسي هاي لازم بر روي تعدادي از كيت ها و ارزيابي كيفيت آنها، كيت ها و تجهيزات تشخيصي مورد تاييد خود را براي استفاده آن توسط بيماران و يا در مكان هاي ديگر غير از آزمايشگاه ها معرفي خواهد كرد اما در حال حاضر اين نوع كيت هاي موجود مورد تاييد نبوده و شركت ها و داروخانه ها نيز مجاز به توزيع و فروش نيستند.
دكتر عباسي گفت: با استقرار آزمايشگاه ملي سلامت كه در ساختار وزارت بهداشت و درمان مصوب شده همچنين با برنامه ريزي منظم و انسجام بيشتر فعاليت هاي در حال اجرا، عملكرد جامعه آزمايشگاهي از كيفيت بهتري برخوردار مي شود.
نظر شما